Leiders Zijn De Slaven Van Het Publiek

analysis-of-the-crisis2In het Nieuws (vertaald van Gazeta.ru):Onderworpen Tiranen” De overheidsleiders hebben hun landen niet onder controle zoals ze zouden willen, maar zijn verplicht om de behoeften vanuit de samenleving in beschouwing te nemen. Een leider moet zijn handeling aanpassen aan het echte leven.

Mijn Commentaar: Iedereen begrijpt dit. En dit is precies waarom we behoefte hebben aan een onderwijssysteem voor het hele publiek. Iedereen moet zonder uitzondering onderwezen worden over de nieuwe wetten van de Natuur, welke nu in de samenleving onthuld worden. In de mate dat het brede publiek verlicht is, zullen de leiders in staat zijn om meer effeciënte hervormingen door te voeren.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Leaders Should Stop Throwing Money at the Economy
Laitman.com Post: The Media Must Start Promoting Values and Relationships of Kindness
Interview: “A Conversation about the World Crisis”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed