Kunnen We Stoppen Te Verlangen?

what-does-the-torah-say-about-the-red-stringEen vraag die ik ontvangen: Onlangs ben ik tot de conclusie gekomen dat ons lijden veroorzaakt wordt door ons verlangen. Het is onmogelijk om het te verminderen en het houdt nooit op. Ik wil niets meer willen. Ik wens simpelweg om nergens meer naar te verlangen en om gewoon te doen wat ik moet doen, ongeacht wat er mijn kant op komt. Is dit mogelijk? Zeg alstublieft niet “probeer het en zie voor jezelf”. Ik begrijp dat dit onmogelijk is. Maar wat ik moet nu doen?

Mijn Antwoord: Probeer het en zie. “Proberen” betekent om Kabbalah te studeren en te verspreiden. Je zal dan een begrip verkrijgen vanuit je verbinding met de groep, en je zult de invloed van de Hoogste Kracht op je beginnen te voelen. De groep is net als stemmen voor een muzikant – het is een instrument om je zelf af te stemmen op de Schepper, aangezien de richting die naar hem toe leidt voor ons verborgen is.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Condition of Entering the Upper World Is Mutual Guarantee
Kabbalah Revealed: “Handling Desires”
Wondrous Wisdom: “Intention – Our Work”
The Path of Kabbalah: “About the Study”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed