Ja, Kabbalah Kan De Wereld Voor Een Catastrofe Behouden

is-correction-possible-without-a-man2Drie vragen die ik gekregen heb over hoe Kabbalah de wereld kan veranderen:

Vraag: Ik zie niet hoe het veranderen van de politieke richting naar eenheid toe realistisch is. Ik zie gewoon niet hoe wij de richting van de ontwikkeling van de wereld kunnen beïnvloeden met onze beperkte middelen. Kan de vereniging van de mensen die Kabbalah studeren echt voor een catastrofe behouden?

Mijn Antwoord: Ja, omdat zij een enorme spirituele kracht zijn, vergeleken met de spiritueel levenloze massa.

Vraag: Als ik een grote Kabbalist zou zijn, wat zou ik dan kunnen doen om anderen zoals ik te helpen?

Mijn Antwoord: Geef ze een uitleg over de oorzaak voor onze huidige toestand en hoe het te corrigeren.

Vraag: Ik heb een lading van uw artikelen gelezen op de Franse website, en ik denk dat ik het doel van Kabbalah begrepen heb. Het geeft in essentie antwoord op mijn innerlijke metafysieke vragen – hoe en waarom we bestaat en wat het doel is van ons bestaan. Maar hoe ga ik van theorie naar de praktijk?

Mijn Antwoord: Door binnen een groep te studeren: je moet de groep gebruiken om de voorwaarden voor een gecorrigeerde mensheid te creëren.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Mensheid En De Natuur Willen Hetzelfde: Eenheid
Laitman.nl Artikel: Ons Leven Is Afhankelijk Van Onze Houding
Laitman.nl Artikel: Mensen Hoeven Het Woord Kabbalah Niet Te Horen Om De Boodschap Van Kabbalah Te Horen

Engelstalig:
icon for podpress  Kabbalah Dissemination [3:03m]:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed