Hoort De Schepper Gebeden Voor Ons Uitgesproken Door Een Computer

laitman_2009-02-17_56922In het Nieuws (van Information Age Prayer): Information Age Prayer is een abonnement service dat gebruik maakt van een spraakcomputer om iedere dag gebeden op te zeggen. Het geeft je de voldoening van het weten, dat je gebeden altijd opgezegd zullen worden, ook al sta je laat op of vergeet je het.

We gebruiken de geavanceerde teksten en spraak synthesizers om elk gebed stem te geven die de volume en snelheid heeft die typerend is voor een bepaald persoon. Elk gebed wordt individueel ter gehoor gebracht, waarbij de naam van de abonnee op het scherm weergegeven wordt.

Men kan een religie en het gebed uit het menu kiezen. Het kost slechts $5 per maand, en een gebed voor een kind kost $ 2.

Mijn Commentaar: De wonderen van dienstverlening van de 21e eeuw. Kabbalah definieert “gebed” als het verlangen van een persoon om zijn egoïsme te corrigeren naar de eigenschap van liefde en schenking. Dit is het enige ware gebed! En dit komt doordat dit het enige is, wat een persoon in zijn leven moet doen. Dit is het enige verlangen dat door de Schepper erkend wordt. Alle andere verlangens zullen Hem simpelweg niet bereiken. Dit feit wordt makkelijk bevestigd door naar de geschiedenis van de mensheid te kijken.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Hoe Kun Je Van Anderen Houden?
icon for podpress  Gebed [03:35m]: Afspelen

Engelstalig:
Laitman.com Post: What Is a True Prayer?
The Path of Kabbalah: “Prayer”
Rabash Article: “The Prayer”
The Zohar: “Raising a Prayer”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed