Het Spel Van Het Leven Heeft Nieuwe Regels

remindsVandaag zeggen bankier en ondernemers dat we een juiste verbinding tussen ons missen. We hebben natuurlijke hulpbronnen en industrie, we hebben genoeg geld gedrukt, we hebben het verlangen – we hebben alles! We missen alleen één ding: het vermogen om een functionerende verbinding tussen al deze dingen op te zetten.

Alles is opeens opgehouden te werken, ook al hebben we meer dan genoeg alles in de wereld: vliegtuigen, auto’s, fabrieken, banken, voedsel… noem het maar. Waarom werkt het systeem dus niet? Het werkt niet omdat we niet weten hoe we alle onderdelen met elkaar moeten verbinden! Maar waren we vroeger niet in staat om het te doen?

Ja, dit is zo. Maar nu lijkt het alsof iemand van “buitenaf” een knop in heeft gedrukt, en de vroegere verbindingen ermee gekapt zijn te werken. Nu is er een nieuwe verbinding nodig. Het is net zoals een spel van Monopoly, waar de regels van het spel veranderd zijn, en we moeten de nieuwe regels leren. Het is een nieuw programma, die vandaag de dag geopenbaard wordt, in de vorm van een universele verbinding.

De hele mensheid zal zich binnenkort verdoofd en bevroren voelen en de stilstand zal groter worden totdat het laatste beetje lucht uit de banden ontsnapt en de hele machine volkomen stopt. Dit zal daarna doorgaan, totdat we een juiste verbinding vinden.

De juiste verbinding betekent dat we ons als een wereldwijde maatschappij moeten gedragen, een “klein dorp”, waar iedereen om iedereen anders geeft. En dit is alleen mogelijk door liefde voor je naaste. Dus totdat we het programma van “je naaste liefhebben als jezelf” volgen, zal het systeem niet werken. We kunnen met elkaar oorlog voeren of wat dan ook doen – maar niets zal helpen. Het probleem is, dat de verbinding tussen ons gebroken is, en er staat er niets anders voor ons op dan ons te verenigen door boven ons egoïsme uit te stijgen. Dit is het enige wat zal helpen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Fear and Suspicion Will Vanish If Everyone In the World Will Unite
Laitman.com Post: No One at the World Economic Forum Wants to Admit That They Have No Solution to the Financial Crisis
Interview: “Why All Values Have Depreciated”
Brochure: “Lecture in Arosa”
Baal HaSulam Article: “Peace in the World”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed