Het Maakt Niet Uit Waar Je Werkt

is-pride-a-form-of-egoismIn het Nieuws (van The Wall Street Journal):Werklozen Verliezen Terugval Opties“. De groeiende rangen van werkloze Amerikanen keren zich naar traditionele terugval opties – detail handel, restauranten, klantenservices – om uit de zware economie te komen. In veel gevallen, betekent deze wanhoop dat zelfs opgeleide werkers banen onder hun potentieel moeten aannemen, waarbij ze tevens minder betaald krijgen.

Mijn Commentaar: Dit herinnert me aan iets dat de Russische dichter M.V. Issakovsky ooit geschreven heeft:

Nu wordt elk beroep gerespecteerd, het maakt niet uit welk – Een mens wordt al geëerd omdat hij werk heeft“.

Als een persoon harmonieus samensmelt met het globale systeem, waar we allen onderling verbonden zijn als delen van een lichaam, als hij zijn functie uitvoert, dan is dit een zegen voor iedereen. En dan zal hij waardering van de hele mensheid ontvangen!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Barack Obama, “We Are In This Together”
Laitman.com Post: What’s Good About the Crisis?
Laitman.com Post: When Will People Realize That They Are the Ones to Blame for the Crisis?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed