Film “De Weg Naar Jezelf” In Zweden

the-remedy-of-the-global-crisisOnze vrienden in Zweden hebben laten weten dat een TV zender in Goteborg, Zweden ermee begonnen is om de film “De Weg Naar Jezelf” uit te zenden. Een publiek van ongeveer 600.000 heeft de volgende tekst in het televisieprogramma gelezen:

“De Weg naar Jezelf”, een documentaire door Semion Vinokur. In deze film, legt Professor Michael Laitman uit hoe al onze maatschappelijke en economische problemen maar één oorzaak hebben – het egoïsme. De film laat zien waarom het zo moeilijk is voor ons om elkaar te begrijpen en van elkaar te houden en hoe dit te bereiken. Het televisie programma werd georganiseerd door de Kabbalah groep in Zweden.

De kwaliteit van de uitzending is heel hoog. De openingsavond van het programma werd voorafgegaan door een interview met de Kabbalah studenten Thomas en Mikhael door de locale media. De film wordt ’s avonds uit gezonden, vier keer per week, tijdens prime-time voor het televisie publiek.

Hierbij zullen ze de lessen serie “Kabbalah Onthuld” door Tony Kosinec uit Canada uitzenden. We hopen dat deze serie een breed publiek zal trekken en de mensen zal helpen om de situatie juist te beoordelen, waar de mensheid zich in bevindt, aan het einde van de 20e eeuw.

Mijn Commentaar: Ik wil iedereen bedanken die gewerkt heeft aan dit project. Iedereen die met zoveel verantwoordelijkheid en liefde de materialen vertaalt en redigeert !

Verwante Materialen:
Kabbalah Website in Swedish
icon for podpress  The Way to Yourself [23:55m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed