Een Vluchtige Blik Achter de Coulissen Van de Show Genaamd Het Leven

playingWe moeten de wortels vinden om de oorzaak te leren begrijpen van de dingen die plaatsvinden in ons leven. Deze wortels worden beschreven in de boeken van de Kabbalah. Degenen die deze boeken schreven, de Kabbalisten, waren niet gebonden aan de begrenzingen van deze aardbol. Echter, Kabbalisten zien de zielen en de verbindingen tussen hen.

De veranderingen tussen deze verbindingen bepalen onze levens zowel individueel als samen. De Kabbalisten willen ons vertellen wat er gebeurt met onze zielen vanaf het begin van alles. Het heeft niets te maken met deze wereld omdat deze wereld een wereld van gevolg is, terwijl alle beslissingen neerdalen vanuit de zielswereld. Kabbalisten gebruiken de taal der takken om te verklaren wat er gebeurt in de zielswereld omdat we deze normaal gesproken niet begrijpen.

Om het te begrijpen moet iemand zich tegelijk in beide werelden bevinden zoals zij. Als we hun woorden willen begrijpen en tevens de krachten die ons beïnvloeden, de krachten die alle gebeurtenissen in onze wereld controleren, moeten we klimmen naar het niveau van deze krachten. Het niveau waar alle beslissingen worden genomen. We moeten onze blik scheiden van het spel dat gespeeld wordt in onze wereld, en in plaats daarvan onze blik naar binnen richten naar onze innerlijke kracht. De hand die regeert in iedere persoon, dier of plant.

Het maakt niet uit naar welk object of gebeurtenis je kijkt omdat het belangrijkste de innerlijke kracht is. Dit is het enige belangrijke. Wat er met de lichamen in deze wereld gebeurd is niet zo belangrijk. De algemene vraag die belangrijk is, is wat er met de zielen gebeurt omdat die alles bepalen, de lichamen reageren alleen maar als marionetten.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Body’s Death Does Not Affect the Soul
Laitman.com Post: The Conditions for Correcting the Soul
Laitman.com Post: How to Use Kabbalistic Source Texts
Laitman.com Post: Instead of Seeking to Change our Economic Systems, We Should Draw the Upper Light of Correction
Baal HaSulam Article: The Essence of the Wisdom of Kabbalah

One Comment

  1. […] Verwante Materialen: Laitman.nl Artikel: De Tijd Is Gekomen Om Onszelf Te Upgraden Laitman.nl Artikel: Een Vluchtige Blik Achter de Coulissen Van de Show Genaamd Het Leven […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: