Een Record Van 32,2 Miljoen Amerikanen Zitten Aan Voedselbonnen

desires4In het Nieuws (van Reuters):Een op tien Amerikanen krijgt hulp van de staat om voedsel te kopen“. Voedselbonnen, een belangrijk Amerikaans anti-honger programma, helpt arme mensen om boodschappen te kopen. Een record van 32,2 miljoen mensen – een op 10 Amerikanen – krijgt voedselbonnen bij de laatste telling, zei de overheid vorige maand. Een weerspiegeling van de recessie.

Mijn Commentaar: We zijn dus de zeven magere jaren binnengegaan en nu komen we er achter dat slaven zijn van ons eigen egoïsme, dat ons naar deze crisis gebracht heeft. Maar zelfs als we dit beseffen, weten we niet wat we moeten doen. En de leden van de G-20 hebben onvermogen tijdens hun afgelopen samenkomst gedemonstreerd.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We Have a Perfect Life In Store for Us
Laitman.com Post: The Forthcoming Stages Until the End of the Crisis, Explained by Economists and by Kabbalah
Laitman.com Post: Another Sad Result of Another G-20 Summit
Kabbalah Today Article: Mankind’s Growing Hunger

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed