Economen En Politici Zullen Binnenkort Beseffen Dat We Een Wereldwijd Overheidslichaam Nodig Hebben

does-charity-really-help-anyoneIn het Nieuws (van The Brookings Institute): De Amerikaans-Russische leiding voor wereldwijde financiële en energie zekerheid“. Andrey Vavilov, de voorzitter van het Instituut voor Financiële Studies in Rusland zei het volgende: “De consumenten van energie in landen, gaan tevens akkoord met hun handelingen, die niet goed zijn voor de samenwerking tussen hen en de landen die stroom produceren… en helaas, of misschien gelukkig, heeft het meest succesvolle manier van handelen, niet alleen te maken met de acties van slechts één land. Het kan alleen efficiënt zijn binnen het raamwerk van wereldwijde samenwerking.”

Mijn Commentaar: Met elke dag die voorbij gaat, zullen economen, politici en analisten meer inzicht krijgen. De oplossing is duidelijk: we hebben behoefte aan één enkel, universeel overheidslichaam. En dit is iets dat alleen door politici en economen kan worden bewerkstelligd.

Echter, zullen zij niet weten volgens welke criteria zij moeten besturen, tenzij ze de structuur van de nieuwe wereld, zoals uitgelegd door de wetenschap van Kabbalah bestuderen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: “God Will Help” Is Not Our Remedy
From Chaos to Harmony: “The Crisis as an Opportunity to Restore Balance”
icon for podpress  The Cogwheel Adventures [05:17m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed