De Wereld Zal Nooit Meer Hetzelfde Zijn

priestAls gevolg van de crisis, beginnen we te voelen dat “ons vroegere leven aan het sterven is” en we een nieuwe wereld in gaan. We onthullen een nieuw soort bestuur, genoemd globalisering of integratie, waar alle mensen onderling verbonden en afhankelijk zijn.

Alles wordt bestuurd door deze integrale kracht die ons met elkaar verbindt. Ik wil niet afhankelijk zijn van China of Amerika of Rusland, of wie dan ook, maar ik ben verteld: “Het maakt niet uit wat je wilt of niet wilt, want iedereen is met elkaar verbonden! Ze weten alleen niet hoe de correcte vorm van verbinding te vinden, die iedereen tevreden zal stellen”.

We zien nu dat een gebrek aan kennis over hoe ons met elkaar te verbinden, rampen met zich mee brengt. Maar wat kunnen we eraan doen? Niemand weet het. Echter zal de wereld binnenkort beseffen dat er geen uitkomst is.

In het verleden ontwikkelden we ons onder de invloed van het groeiende egoïsme, en we begrepen onze wereld. Zelfs als we ons slecht voelden, begrepen we het. Vandaag de dag echter, moeten we ons anders ontwikkelen: onder onze eigen invloed, ondanks ons egoïsme. Toch weten we nog niet hoe dit moet.

Misschien zullen de zaken opklaren voor een week of langer, en dan zullen de mensen beginnen te denken dat de crisis voorbij is. Maar dit is gelijk aan de Egyptische plagen, waar de zaken beter worden om alleen nog erger te worden. We worden naar voren en achteren geslingerd om ons hele logische fundament te verwoesten, om ons helemaal te verwarren.

Dit is precies wat er nu aan de hand is. Bovendien zullen de tegenslagen kwalitatief erger worden. Dit zal tot nog meer verwarring leiden en de mensheid zal zich nog angstiger en onzekerder voelen, zonder het te weten wat er aan de hand is. En dit alles gebeurt om ons te helpen beseffen dat we een nieuwe benadering moeten vinden, ten aanzien van onszelf, de Natuur en de wereld.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Dishonest Business Is a Little Bit Like Roast Lamb – You Can’t Eat It All, But You Can’t Give It to Someone Else Either
Laitman.com Post: When Will the Financial Crisis End?
Kabbalah Today Article: “What Happened?”
Article: “Exodus – From physical to spiritual”
Interview with the Future: “Correcting Myself – Correcting the World”
Lesson on Shamati #86: “And They Built Store-Cities”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed