De Wereld Eist Correctie Van De Joden

natzizm1In het nieuws (uit The Guardian):Holocaust herdenkingsmonument in Frankrijk beklad met hakenkruizen“. Het herdenkingsmonument in Drancy werd beklad met grote zwarte hakenkruizen, de plek waar tijdens de tweede wereldoorlog tienduizenden Joden vanuit het deportatiekamp de dood in werden gejaagd. Het vandalisme vond plaats midden tijdens de Pesach feestdagen wat aanleiding gaf tot verontrusting en woede onder de Joodse bevolking in Frankrijk, die de grootste is van West Europa. Het interneringskamp was gevestigd in de omgeving van noordoost Parijs vanwaar Franse Joden werden meegenomen op de route naar de concentratiekampen gelegen in Oost Europa.

In het Nieuws (van JTA):Enquête: scherpe toename van antisemitisme in 2009.” Uit een nieuwe enquête blijkt dat het antisemitisme sterk is gestegen in het begin van 2009 na een afname in 2008. De enquête is uitgevoerd door het Stephan Roth Instituut van Eigentijdse Antisemitisme en Racisme aan de universiteit van Tel Aviv in samenwerking met het Europese Joodse Congres. Maandag aan de vooravond van de herdenkingsdag voor de Holocaust en aan het begin van de tweede anti racisme conferentie van Durban werd het uitgebracht.

De enquête auteurs stellen dat er in januari bijna 1.000 uitingen van racisme werden geconstateerd over de hele wereld. De economische crisis die begon in de zomer activeerde ook de anti Joodse reacties met name in Oost Europa en de Arabische wereld.

Mijn Commentaar: Kabbalah legt uit dat dit veroorzaakt wordt door het groeiende egoïsme in de mens, die onbewust gecorrigeerd eist te worden. De naties van de wereld hebben het recht dat van de natie van Israël te vragen, wat het bezit maar niet deelt, namelijk de methode van correctie, ofwel Kabbalah. Laat het ze nemen! Zie punt 66-71 van “Inleiding tot het Boek van Zohar“.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: When Will Anti-Semitism Disappear?
Laitman.com Post: How Do You Get Rid of Anti-Semitism?
Laitman.com Post: Anti-Semitism Is Caused by Human Nature
Laitman.com Post: Being Chosen Is Not the Same as Being Superior
The Book of Zohar: “The Eighth Commandment”

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: De Wereld Eist Correctie Van De Joden Laitman.nl Artikel: Waarom Veroorzaakt De Financiële Crisis Een Wederopleving Van Het […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed