De Stimulans Plannen Zijn Net Injecties In Een Houten Been

stateHet lijkt dat de huidige crisis heel veel te maken heeft met stoffelijke problemen zoals geld, voedsel en werkgelegenheid. Echter de ware reden voor deze problemen is het gebrek aan verbinding tussen ons. Dit is het enige wat missen. Door dit probleem te corrigeren, kunnen we uit de crisis komen en overvloed openbaren.

Echter, in plaats hiervan zijn de Amerikaanse President Obama, en de Russische President Poetin, en andere leiders de hoeveelheid geld in de wereld aan het verhogen. Ze denken dat ze hierdoor, een nieuwe stijging in de economie zullen stimuleren, en hierdoor het hele systeem doen opleven. Ze proberen deze gedateerde methoden: om productie en handel door middel van monetaire injecties te stimuleren. Deze methode is hetzelfde als een injectie toedienen in een houten been: het is onmogelijk om iets te doen herleven wat al dood is.

Dingen zullen pas beginnen te werken als de verbinding tussen de mensen opgesteld wordt. Er is tenslotte geen gebrek aan geld in de wereld. Of is er iets gebeurd met al dat geld dat we eerst hadden? Waarom moet President Obama geld opnemen uit de overheidsreserves? Ze hebben een biljoen dollar eruit gegooid en waar is dat geld nu? Het is verdwenen, net zoals het water door het zand heen drupt. Toch, moet dit geld ergens blijven. Waar is al deze hoeveelheid geld naar toe gegaan, en waarom konden we onze problemen niet oplossen? Dit komt doordat het echte probleem een gebrek is aan verbinding binnen in het systeem is, en het daarom niet in staat is om goed te functioneren.

Om deze reden zullen overige injecties ook niet werken. Wat we moeten doen is een juiste relatie tussen ons inbouwen. Dit is de enige manier waarop we uit de crisis kunnen komen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Don’t Be Fooled by the Rise of the Markets
Laitman.com Post: The ABCs of the Credit Crisis
Laitman.com Post: The Crisis Comes from Our Disparity to Nature
Kabbalah Today Article: Navigating Through the Financial Storm

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed