De Overheid Zou Voor De In Gebreke Gebleven Leninghouders Moeten Instaan

commissionIn het Nieuws (vertaald van Rossiiskaya Gazeta): Gedurende de vorige maand is het aantal in gebreke gebleven leninghouders in Rusland, dat aangeklaagd wordt met 150% gestegen, waarbij een totaal van 730.000 mensen bereikt is, met een schuld van 117 miljard roebel. Echter bevat dit aantal alleen het aantal schuldenaars dat via de rechtbank door de banken aangeklaagd is. In werkelijkheid, is het aantal debiteuren veel hoger. Veel van hen zijn families met kinderen.

Banken zijn niet bereid om compromissen te sluiten, aangezien massaal schuldverzuim ze failliet kan laten gaan, en de problemen in het bankensysteem zijn een echte bedreiging voor de economie en de maatschappij.

Mijn Commentaar: Wat kan je van een kale kip plukken? De overheid zou voor deze debiteuren moeten opkomen en kwijtscheldingen, vertraagde betalingen en zelfs afspraken met de banken moeten maken. Er is geen andere oplossing. Tenslotte is al het geld dat er in de schatkist zit, afkomstig uit de belastingen die deze mensen betaald hebben, of uit het verkopen van de natuurlijke bronnen van het land dat aan iedereen behoort!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: In Het Nieuws: Vormt Het Communisme De Uitweg Uit De Crisis?
Laitman.nl Artikel: Omgaan Met De Financiële Crisis: Een Verandering Van Strategie?
Laitman.nl Artikel: Wanneer Houdt De Financiële Crisis Op?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed