De Natuur Heeft Een Nieuwe Voorwaarde Ingesteld Om Ons Goed Te Voelen

correctIn het verleden werden we niet door de Natuur beoordeeld op de sterkte van onze onderlinge verbinding. We waren verbonden met de Natuur door één netwerk (één ziel -Adam), maar de Natuur verplichtte ons niet deze bewust en bereidwillig uit te voeren.

Terug in de jaren veertig schreef Baal HaSulam in zijn krant “De Natie” dat de wereld eigenlijk één grote familie is, die sterk met elkaar is verbonden. Maar nu pas wordt deze verbinding aan ons onthuld. En vandaag de dag hangt alles er vanaf of wij deze voorwaarde van de Natuur uitoefenen. De huidige crisis en alles wat er gaat gebeuren in de toekomst hangt alleen af van de kwaliteit van de verbinding tussen ons.

Daarom moeten we voortdurend het systeem van onze onderlinge verbinding controleren om onze huidige ongelijkheid aan het licht te brengen. Deze ongelijkheid is de oorzaak van onze problemen en door deze op te sporen is dit de eerste stap naar een oplossing ervan.

Als iedereen een duidelijk inzicht in de oorzaak van de crisis bereikt, zal dit de crisis oplossen. En vervolgens zullen al onze acties geleidelijk in overeenstemming met de Natuur worden.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Nature Has Trapped Us Inside Our Interconnection
Laitman.com Post: The Crisis Will Wash Everyone Clean
Laitman.com Post: Baal HaSulam Describes the Conditions of Life in a Globalized World
Laitman.com Post: A Global World Is a World of Love

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed