De Nationale Academie Voor Wetenschap In Amerika Voorspelt Een Duisternis Plaag

in-the-news-the-biggest-physics-experiment-to-date-a-black-hole-and-the-end-of-the-worldIn het Nieuws (van The Guardian):Zonnestorm kan elk moment een planetaire ramp veroorzaken, waarschuwen de wetenschappers“. Een dergelijke storm zou vandaag de dag een ‘planetaire ramp’ veroorzaken. De NASA studie die in januari dit jaar openbaar gemaakt werd, zette het verwoestende impact die het zou kunnen hebben uiteen. Het zou bijvoorbeeld de helft van de Verenigde Staten, binnen 90 seconden van elektra kunnen beroven, van kolen binnen 30 dagen en het land zou een decennium nodig hebben om er boven op te komen. Dit zou veel systemen die ons leven ondersteunen onklaar kunnen maken, waar onder water en riolering, het bewaren van de medicijnen die gekoeld moeten worden, supermarkt leveringen, controle van de elektriciteitscentrales en financiële markten.

Mijn Commentaar: Dit klinkt net zoals de volgende Egyptische plaag, of niet? Water dat bloed wordt, kikkers, ongedierte, beesten, besmette vee, erupties, donder en hagel, sprinkhanen, een vreemde duisternis, en de dood van de eerstgeborene. Maar moeten we hier echt doorheen gaan om te bevestigen dat we in “duisternis” leven?

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: When Will the Financial Crisis End?
Laitman.com Post: The Financial Crisis Pales In Comparison to the Looming Ecological Crisis
Laitman.com Post: The Economic Crisis Is Actually a Lack of Upper Light

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed