De Hebzucht Van De Bankiers Zal De Wereld Verwoesten Indien We De Nodige Maatregelen Niet Treffen

outlawsIn het Nieuws (van CNN): Bankiers: Neem uw TARP geld terug“. Er is een toenemend gevoel bij een aantal bankiers dat het Troubled Asset Relief Program [$ 800] beter bekend als “TARP” giftig is geworden. Als gevolg hiervan willen ze het reddingsprogramma redden. “Het zou ‘TRAP’ (vertaling: val) genoemd moeten worden, in plaats van TARP” – zei Brian Garrett, hoofd van Bank of Bay in San Francisco, die het steungeld probeert terug te geven.

Ze zijn vooral bezorgd over de grenzen van een directie compensatie – die in februari opgelegd zijn, vier maanden nadat de staatsbank de cheques uit begon te sturen. Alle “mega-banken” die de overheid gedwongen heeft om het steungeld aan te nemen, zeggen dat ze het fonds van de belastingbetalers terug willen geven “zodra het praktisch mogelijk is”.

In het Nieuws (van Bloomberg):Goldman Sachs Is Schijnbaar in Onderhandelingen om het TARP Fonds terug te betalen“. Bankdirecteurs huiveren onder de verhoogde controle die vergezeld gaat met het steungeld, aangezien een publieke verontwaardiging over de bonussen en directievoordelen intensiever wordt.

Mijn Commentaar: De hoogste prioriteit moet zijn om de vrije hand van de banken te begrenzen als het aankomt op salarissen, bonussen en nep indexeringen. Vervolgens moeten ze transparant worden gemaakt voor de samenleving, en onder controle van de samenleving en de overheid geplaatst worden. Anders zullen ze de wereld verwoesten met hun blinde hebzucht.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Economists Are Pessimistic About the Crisis
Laitman.com Post: Drug Mafia Is Becoming the Only Source of Credit to Banks
Laitman.com Post: People Now Realize That the American Economy Was Ruined by Greed

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed