De Golf Van De Crisis Zal Alle Nonsens Wegspoelen

immerse-into-the-waters-of-bestowal-and-you-will-become-pureEen vraag die ik ontving: Ik ontdek dat mensen niet begrijpen wat “anderen goed behandelen” inhoudt. Niemand heeft het gevoel dat hij iets verkeerds doet. Iedereen zegt: “Ik behandel iedereen goed. Ik heb een gezin en familie en ik behandel hen goed. Ik lieg niet en ik steel van niemand”. Ze begrijpen niet dat ze correctie nodig hebben.

Mijn antwoord: De crisis zal ons geleidelijk leren wat anderen goed behandelen echt inhoudt. Het betekent dat ik ervoor zorg dat iedereen heeft wat hij nodig heeft. Dat is “anderen goed behandelen”. Ik herhaal: Ik zorg alleen voor wat noodzakelijk is voor hen. En daarnaast moet ik zorgen dat ik hechting aan de Schepper bereik, samen met iedereen. Dit zal absoluut duidelijk onthuld worden aan de wereld.

De golf van deze crisis zal alle nonsens in de wereld wegspoelen. Dit zal zich snel en binnen korte tijd openbaren. Nooit tevoren bevonden de mensheid en de wereld zich in een soortgelijke situatie. Je zult zien hoe de mensheid, met behulp van diverse uiterlijke krachten en middelen, zich zal willen ontdoen van al de huidige excessen omdat ze voelt dat die haar in de weg staan en haar veel ontnemen. Uiteindelijk zullen mensen met macht en invloed zich schamen over hun macht en hun financiële vermogen. Zij zullen ons tonen dat deze fenomenen schadelijk en negatief zijn, en de maatschappij zal hen niet waarderen, maar zelfs minachten.

Uit de les gebaseerd op Baal HaSulam’s artikel “Eén Grondregel” op 05.03.2009.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Als Gevolg Van De Crisis, Zullen Alleen De Eerste Levensmiddelen Overblijven
Laitman.nl Artikel: Binnenkort Zullen We Beseffen Dat Het Hebben Van De “Kale Noodzakelijkheden” Voor Ons Best Is
icon for podpress  Watch the Lesson, “One Precept” [58:17m]: | Download
icon for podpress  Listen to the Lesson, “One Precept” [58:17m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed