De Crisis Is Een Oproep Aan Ons Om Boven Deze Wereld Uit Te Stijgen

lawsDe huidige situatie in de wereld is zulk dat de kans bestaat dat we neer zullen dalen naar de grootste diepte van het lijden en problemen, totdat, na vele vele tegenslagen, onze zintuigen en onze rationele wil ons zal laten zien dat deze toestand er een is met een doodlopend einde.

Echter we kunnen ook onmiddellijk beginnen te begrijpen dat deze val ons gegeven is, zodat we kunnen stijgen. We worden erop gewezen dat de huidige crisis, die ons wegrukt uit onze eerdere opvoeding, geld, eer en macht, ons laat zien dat de wereld op een afgrond afgaat. Het resultaat hiervan is dat we opgeroepen worden om boven de crisis uit te stijgen, in plaats op dit niveau een zorgenvrij leven te zoeken.

Om deze reden, worden we dit lijden toegezonden, om ons als individuën te helpen, en ook als hulp zodat de hele wereld zich los zal maken van het verleden. Binnen in deze opvolgende lege ruimte, zullen we de behoefte ontdekken om de Schepper te voelen (BO-REH, kom en zie), de eigenschap van het schenken. We zullen deze eigenschap willen voelen, onszelf er mee samensmelten, binnen deze lege ruimte in, binnen in het gevoel van duisternis, en ernaar verlangen om vervuld te worden door de eigenschap van de Schepper.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Crisis Is One Way To Make Us Accept Nature’s Program And The Method Of Correction
Laitman.com Post: We Are Floating In A Sea Of Information Like Croutons In A Bowl Of Soup
Laitman.com Post: The Creator’s Name Means “Come And See” (Advanced)
Attaining the Worlds Beyond: Chapter 34.”Suffering Sent As Absolute Kindness”
Shamati #4: “What Is the Reason for the Heaviness One Feels When Annulling Before the Creator in the Work”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed