De Club Van Rome Waarschuwt Dat We Overschot Moeten Intomen

clubIn het Nieuws (van The New Scientist): De meeting in London markeerde de herleving van de Club van Rome, de denktank die bijna 30 jaar geleden aan de wereld de uitdrukking “de grenzen voor groei” gaf. Nu is tijdens het uur van nood, de club terug. Yvo de Boer, de hoofd klimaat onderhandelaar van de V.N. was er mee eens dat “de financiële crisis het resultaat was van het leven boven onze financiële middelen”. De klimaat crisis is het resultaat van ons leven boven de grenzen van de middelen van de planeet”.

Mijn Antwoord: Voor nu moeten we manieren vinden om consumptie te optimaliseren op een wereldschaal, niet via internationale afspraken die we tot nu toe gebruikt hebben, maar door middel van kracht zonder uitstel of uitzonderingen. Voor dit doeleinde hebben we een wereldoverheid nodig, of in ieder geval één overheid voor Noord Amerika, Europa en Rusland. Samen zullen ze in staat zijn om de methode aan de rest van de wereld op te leggen. Maar, voor Rusland daarentegen, die toch altijd alles op zijn eigen manier doet, is het misschien ook niet nodig.

Deze vereniging zal deze landen in balans brengen, relatief in gelijkheid met de Natuur (de Schepper) en dit zal goede resultaten opleveren. Het zal ook een voorbeeld dienen voor anderen. Baal HaSulam schrijft dit ook in “De Toekomstige Generatie“.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Weg Uit De Recessie Is Om Onze Houding Te Veranderen
Laitman.nl Artikel: Excessieve Productie Behoort Tot Het Verleden
Laitman.nl Artikel: Hoe Kunnen We Balans Met De Natuur Bereiken En Een Halt Toeroepen Aan De Opwarming Van De Aarde?
Laitman.com Post: Prince Charles on the Crisis: “We Have to Alter Our Perspective of the World”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed