De “Stimulans Plannen” Staan Gelijk Aan Het Behandelen Van Een Alcoholist Met Onbeperkt Gratis Drank

kabbalah-and-the-earthly-sciencesIn het Nieuws (van Financial Sense):Getherner’s duistere geheim“. Er zijn alleen misschien vijf Amerikaanse banken die de oorzaak zijn voor de gif die een dergelijke ontwrichting van het wereld financiële systeem oplevert. Het doorgaan met het pompen van het geld van de belastingbetaler in deze vijf banken zonder het aanpassen van hun stuursystemen, gelijk is aan het behandelen van een alcoholist met onbeperkt gratis drank. Dit is wat faillissement verklaard moet worden, en onder een curatorschap of nationalisering gezet moet worden.

Mijn Commentaar: De voorgestelde oplossing is om het algemene systeem van bestuur te bestuderen en de hele wereld economie beetje bij beetje naar dit platform te beginnen te veranderen. Anders zal iedere bank instorten, en wij samen met ze!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Banks Are Swindling People of Their Money
Laitman.com Post: Bankers’ Greed Will Wreck the World Unless We Take the Needed Measures
Laitman.com Post: How to Bring the Economy Back to Life

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: De “Stimulans Plannen” Staan Gelijk Aan Het Behandelen Van Een Alcoholist Me… Laitman.nl Artikel: De Prognose Van Ben Bernanke Is Verkeerd Laitman.nl Artikel: Laat Je Niet […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed