Zet Een Helm Op En Ga Op Droom Vakantie Vanaf Je Bank

everything-we-perceive-is-like-frames-of-a-motion-pictureIn het Nieuws (van Daily Mail): De headset die de vijf zintuigen zal imiteren en de virtuele wereld net zo overtuigend zal laten zijn als het echte leven“. Een virtual reality helm, genoemd Virtueel Cocon, die beelden, geluiden, geuren en zelfs de smaak van verre bestemmingen nabootst is ontworpen door Britse wetenschappers. Het stimuleert de zintuigen op zo’n overtuigende manier, dat ze de ervaring “Echte Virtueelheid” noemen.

De virtual reality helm prikkelt alle vijf lichamelijke zintuigen terwijl de toeschouwers thuis op de bank zitten. Het apparaat zal de gebruikers toestaan om plaatsen zoals Masai Mara in Kenia mee te maken vanaf hun bank. Ze kunnen ook van de geur van de bloemen genieten in de Alpen of de hitte van de Caribische zon op hun gezicht voelen.

Mijn Commentaar: Volgens Kabbalah is het enige dat buiten ons om bestaat, alleen het eenvoudige directe Hoogste Licht. Dit Licht is wat onze vijf zintuigen beïnvloedt: het gaat door onze eigenschappen en creëert daarmee het beeld dat het verschil tussen ons en het Licht weergeeft. We nemen dit beeld waar als “ik” en als “de wereld”.

Echter zijn we in staat om de eigenschap van schenking en liefde te ontwikkelen, die gelijk zal zijn aan het Omringende Licht. Dan zullen we in plaats aan tegengesteld te zijn aan het Licht, onze gelijkheid ermee voelen. Dat beeld wordt genoemd de “Hoogste Wereld”. Kabbalah is de methode die ons in de staat stelt om de eigenschap te verkrijgen die gelijk is aan het Licht. En in de mate dat we deze kwaliteit verwerven, worden we gelijk aan het Licht.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Now You Can Share Perceptions Through the Internet
Laitman.com Post: How to Go On a Journey to the “World On the Other Side”
Laitman.com Post: We Don’t Need Eyes to See
Laitman.com Post: The World Is the Perception Inside Our Desires

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed