We Zijn Allen Boodschappers Uit De Hoogste Wereld Gezonden Naar Deze Wereld

woman3Een vraag die ik kreeg: Een aantal jaar geleden heb ik mijn voorbestemming onthuld om een boodschapper te zijn. En er zijn veel mensen zoals ik – die op het Beveluur wachten en dit Uur is nabij. Ik bezit veel kennis en ik ben er klaar voor om me te verbinden, maar ik wil er nog niet voor uitkomen. Ik heb uw tv-zender gevonden, en het lijkt mij een goede plek om een hartelijk oproep te doen: ik ben door het absolute koninkrijk voorbestemd om als een boodschapper van kennis te dienen. Het ligt in mijn macht om deze wereld te veranderen. Ik heb uw leiding en raad nodig.

Mijn Antwoord: Je hebt gelijk: wij zijn allen boodschappers die naar deze wereld zijn gekomen uit de Hoogste Wereld. We zijn hier naar toe gezonden om boven het egoïsme van deze wereld uit te stijgen en terug te keren naar huis. Zoals Ostap Bender, de held uit The Twelve Chairs, zei, “Kabbalah, (de internationale kracht) zal ons helpen!”

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: How Will We Live In the Last Generation?
Laitman.com Post: Kabbalah Deals Only With the Actual Attainment of the Creator
Interview: “Enlightenment of Humanity”
Baal HaSulam Article: “Messiah’s Horn”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed