We Voelen Alles Door Het Met Iets Anders Te Vergelijken

Man's Relationship With the Creator Is Like a Dramatic Love StoryEen vraag die ik heb ontvangen: Vele fenomenen in de wereld veranderen van de ene extreme naar de andere: van donker naar het licht, van koud naar heet, van leven naar dood, van minus naar plus, van beweging naar rust etc. Is er een andere methode van spirituele ontwikkeling behalve het omhelzen van alle tegengestelden binnen onszelf?

Mijn Antwoord: De Schepper is het gevoel van één kwaliteit: schenking, liefde. Echter aangezien we de geschapen wezens zijn, kunnen we alleen iets voelen als het tegen de achtergrond van iets anders geplaatst wordt, of ermee vergeleken wordt.

Genot binnen in het verlangen is het Licht van de Schepper binnen je in. De hele schepping bestaat hier uit. Om deze reden, moeten we als resultaat van onze ontwikkeling, het hele verlangen gaan omvatten – de Kli van de Wereld van de Oneindigheid, en de gehele vervulling – het Licht van de Wereld van Oneindigheid, de Schepper.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We’re All Playing Tennis Against the Wall
Laitman.com Post: Preface to the Science of Kabbalah (“Pticha”) – Item 1
Laitman.com Post: The Purpose of the Crisis Is to Bring Us to Perfection
The Path of Kabbalah: Chapter 2.4 – “The Attibutes of the Light”
icon for podpress  “Kabbalah Revealed” Episode 9: There is None Else Beside Him,Part 2 [25:01m]:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed