Vraag Me Alles Wat Je Wilt Tijdens De Nieuwe Show In Het Engels: “Vraag Het De Kabbalist”

Audio Newspaper "Kabbalah Today"Beste lezers,

Ik ben blij om aan te kondigen dat er een nieuwe Engelstalige show uitgezonden wordt op www.kab.tv/eng genoemd “Vraag het de Kabbalist”, waar ik de vragen zal beantwoorden van de mensen uit de Engelsprekende wereld.

Vragen die in het verleden gesteld zijn bevatten onder andere:

Heeft geld een spirituele betekenis? Waarom doet liefde uiteindelijk pijn? Moeten we “maatjes” zijn met onze kinderen? Hoe gaat men om met boosheid? Moeten we slechte mensen liefhebben? Hoe zal de wereld er over 10.000 jaar uitzien? Heeft de ziel een geheugen? Waarom ben ik failliet gegaan? Wat voelt de ziel als het niet in een lichaam zit? Hoe kunnen we een kind leren om een “mens” te worden?

Maar de show houdt meer in dan alleen vragen en antwoorden, omdat mensen niet alleen uit nieuwsgierigheid vragen stellen. Zij wensen meer te weten te komen over de dingen die hen het meest nabij zijn, om dingen te begrijpen die voor ze het belangrijkst zijn. Elke vraag bevat een klein onderdeeltje van de wereld, en als ik daar antwoord op geef, leid ik dat deel naar zijn plek in de context van ons hele leven. Dus geleidelijk, door je eigen voorbeelden, zal je het hele algemene plaatje beginnen te zien – het grote geheel.

Ik nodig je uit om mij via deze blog vragen te stellen, over alles wat je interesseert. Mensen in de Verenigde Staten kunnen ook vragen stellen via de telefoon 1-800-540-3234 (kies optie 3 en laat een bericht achter voor de show). Hopelijk kunnen we binnenkort een telefoonnummer stellen voor de inwoners van andere landen, om ook vragen te stellen.

   

Verdere details over de show zullen hier zo spoedig mogelijk worden gegeven!

(De foto’s hierboven is van de Hebreeuwse versie van het “Vraag het de Kabbalist” programma).

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed