Voodoo En Magische Vierkanten Moeten We Ze Serieus Nemen?

the-secret-things-belong-to-the-creatorTwee vragen die ik ontvangen heb over vloeken en magische vierkanten.

Vraag: Mijn partner groeide op in Afrika en ze heeft vragen over zaken die te maken hebben met het boze oog en voodoo, en het is duidelijk dat deze zijn uitgegroeid tot een vloek in haar leven. Mijn partner vertrouwd me iedere dag toe dat ze een Kabbalist wil ontmoeten die haar kan helpen om uit deze situatie te komen. Kunt u mij a.u.b. adviseren hoe ik met deze kwestie moet omgaan?

Mijn antwoord: Vind een psycholoog of een acteur die de rol van een sjamaan wil spelen om haar te overtuigen dat het boze oog verwijderd is. Dit zal gemakkelijker zijn dan haar te leren om haar gedachten te veranderen. Dit zal haar enige gemoedsrust geven.

Vraag: Ik geloof dat ik iets heb gevonden in de Thora over de magische vierkanten. Bent u zich hiervan bewust? Kunt u mij enige informatie geven over dit onderwerp of tenminste uw mening over de magische vierkanten in Kabbalah?

Mijn Antwoord: Zulke dingen komen niet voor in de Thora. Hoe dan ook, mensen schrijven deze en andere mystieke dingen toe aan de Thora en Kabbalah ook al maken ze er inhoudelijk geen deel van uit. Er zijn geen wonderen in de wereld! Er bestaan alleen dingen die nog niet begrijpelijk en onthuld zijn aan de mensen.
Maar wat vandaag verborgen is zal morgen onthuld worden.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We Are Approaching the State of Full Revelation
Laitman.com Post: The Evil Eye Is Our Own Egoism
Laitman.com Post: What Does the Torah Say About the Red String?
Article: “The Secret Meaning of the Bible”
Baal HaSulam Article: “The Creator’s Concealment and Revelation”
icon for podpress  What is the Essence of Kabbalah? [4:31m]:  | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed