Nieuwe Studies Tonen Aan Dat Tieners Profijt Hebben Bij Internet

From Our World, to the Virtual World, to the Upper WorldIn het Nieuws: (van MacArthur Foundation):Nieuw onderzoek toont aan dat de tijd die tieners online doorbrengen belangrijk is voor hun ontwikkeling.” Er doen mythen de ronde over kinderen die hun tijd online doorbrengen – dat het gevaarlijk is of hen lui maakt. Maar we hebben ontdekt dat het belangrijk is voor jonge mensen om online te zijn, om de sociale en technische vaardigheden op te doen die zij nodig hebben om goede burgers te worden in dit digitale tijdperk.

Mijn Commentaar: Dit positieve effect komt niet door het materiële internet netwerk of door de merendeels stompzinnige en zinloze communicatie, maar doordat deze ontwikkeling conform de wet van de Natuur is, die ons dwingt tot globalisering en integratie.

Als er in het WereldWijdeWeb elementen van authentieke samenwerking zitten, zoals spelen gebaseerd op interactie in plaats van op virtueel geweld, dus elementen die de gecorrigeerde wereld simuleren (zelf al is het omwille van egoïstisch genoegen: Lo Lishma), dan brengt dit ons vooruit, en openbaart het de voordelen van samenwerking. Dan helpen we volgens de regel: “gewoonte wordt een tweede natuur” (Ergel Naase Teva Sheni), de jonge generatie om de eigenschap van de Natuur in zich te ontwikkelen: de eigenschap van geven en liefde (Lishma).

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Internet Pop-up Ads Fail to Understand Human Egoism
Laitman.com Post: The Internet Makes Us All Part of One Community
Laitman.com Post: Technological Connections Are There for Us to Correct Our Inner Connections
Kabbalah Today Article: The One Link Google Can’t Reach
Kabbalah Today Article: Are You Connected?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed