Kunnen Vrouwen In Een Groep Studeren?

thisEen vraag die ik gekregen heb: In een van uw recente artikelen, vroeg er iemand het volgende: Hoe belangrijk is het voor een vrouw om in een groep te studeren? En u antwoordde: “Er bestaat niet zoiets als een vrouwengroep. Een vrouw en een groep gaan niet samen”. Zegt u dat ik niet met andere mensen in een groep kan studeren omdat ik een vrouw ben? Mijn vriend en ik willen aan een fysieke (geen virtuele) groep deel nemen en met ze studeren. Hoe moet ik dus studeren? Thuis? In mijn eentje? Kunt u dit alstublieft uitleggen.

Mijn Antwoord: Vrouwen hebben geen groep vriendinnen omdat het werk van zich verenigen alleen voor de mannen bedoeld is. Dit is in overeenstemming met hun aard. Dit is niet geschikt voor de aard van de vrouw. Echter gedurende de eigenlijke studie van Kabbalah, kunnen vrouwen samen met mannen deelnemen of in groepen vrouwen studeren.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: First Be A Good Wife and Mother, and Then Study Kabbalah
Laitman.com Post: In the Spiritual World, Men’s and Women’s Souls Connect Like a Husband and Wife In This World
Laitman.com Post: Men, Women, and Love… for One’s Neighbor

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed