Kunnen Degenen Die Lijden De Wereld Redden?

there-are-no-idols-in-kabbalahEen vraag die ik kreeg: Hoe kan iemand die zich slecht voelt en aan de gevolgen van de crisis lijdt, de boodschap en de methode van het goed worden doorgeven? Je vraagt tenslotte ook geen arme persoon hoe je geld moet verdienen!

Mijn Antwoord: Een persoon die zich slecht voelt heeft niet de methode van correctie. Anders zou hij zich goed voelen. In feite, is de correctie van de wereld volkomen afhankelijk hoe we ons van binnen voelen.

Echter, als een persoon weet dat het lijden verbonden is aan zijn gebrek aan correctie, de verschuiving van het egoïsme naar het altruïsme, dan dient hij deze kennis en dit gevoel met anderen te delen.
Daarom is het iedereens taak en verplichting om deze wijsheid aan iedereen te verspreiden.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Purpose of Kabbalah Dissemination During the Global Crisis
Laitman.com Post: The Constitution of Dissemination
Lesson on Article: “One Law

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: