Kabbalah Studeren Maakt Het Mogelijk Om Van Iedereen Te Houden

questions-on-soul2Een vraag die ik gekregen heb: Ik accepteer het idee dat aan iedereen geven erg goed is. Maar hoe kan een persoon liefde voor iedereen verwerven, met het doel om ze liefde te geven? Is het genoeg om te doen alsof je van ze houdt? We spelen dit soort spelletjes de hele tijd. We proberen altijd onze beste kant te laten zien. Dus wat zal er veranderen als iedereen leert dat onze natuur globaal is?

Mijn Antwoord: We beginnen met het egoïsme, door handelingen te verrichten omwille van onszelf, en daarna corrigeert het bestuderen van Kabbalah onze intenties naar schenking en liefde. Er is geen andere kracht van correctie in onze wereld!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Enjoy Your Love for Others
Laitman.com Post: Love Is Providing Others With the Means to Fulfill Their Point in the Heart
Laitman.com Post: Is It Possible To Love Everyone?
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: “Discovering the Unified Structure”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed