Je Terugtrekken Naar Het Leven In Het Dorp, Zal Niemand Voor De Crisis Redden

profitIn het Nieuws (vertaald van Newsland.ru): Een groep van ongeveer honderd mensen heeft een gemeenschap opgericht om de crisis te overwinnen. “We zijn volkomen zelfvoorzienend!” zeggen de leden van de gemeenschap met trots. “We houden onze eigen vee, bakken ons eigen brood, produceren ons eigen voedsel, zelfs onze eigen koekjes! De crisis kan ons niet schelen!”. De leden van deze gemeenschap hebben geen geld nodig. Ze hebben hun eigen school en kinderopvang. Ze zijn volkomen zelfvoorzienend!

Mijn Commentaar: Zij zijn zo infantiel! Ook al lijkt het voor iedereen overduidelijk dat het makkelijker is om de crisis te overleven door dichter bij de Natuur te staan, gaat deze neiging eigenlijk tegen de Natuur in. De Natuur heeft ons bij de globalisering gebracht. We zien de Natuurkracht die ons ontwikkelt niet, dus we denken dat het alleen het levenloze, vegetatieve en dierlijke niveau van het milieu is, terwijl we het ontkennen dat het een doel heeft en dat het ons ook naar een bepaald doel voert.

De neiging om protectionistisch te zijn en om ons van de maatschappij te isoleren is asociaal en antiglobaal, en het verzwakt de verbindingen in de natuur, of het nu binnen één bepaald land gebeurt of in de wereld. Omdat dit tegengesteld is aan de wet van de ontwikkeling van de Natuur, zal het niet slagen!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: America Will Not Save the World from the Financial Crisis
Laitman.com Post: Gordon Brown Warns of the Threat of Deglobalization

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed