Is Het Voor Vrouwen Nodig Om Congressen Te Bezoeken?

international-kabbalah-congress70x70_previewTwee vragen die ik van vrouwen ontving over congressen:

Vraag: Voor het vorige congres zei een vrouw van de groep van Feiga Ashlag dat vrouwen niet naar congressen hoeven te gaan. Ze zei dat het voldoende was om te verlangen naar het succes van de mannen. Is dit waar? Moet ik de volgende keer wel naar een congres gaan?

Mijn Antwoord: Vrouwen moeten zeker aanwezig zijn op congressen omdat dit hun enige kans is om deel te hebben aan de verbinding. Er niet heen gaan zou een grote fout zijn en een gemiste kans. Daarnaast weet ik niet zeker waar deze informatie vandaan komt,omdat ik hoorde dat Feiga Ashlag zelf bij het congres aanwezig was.

Vraag: Op eerdere congressen (St. Louis, Israël 2008) voelde ik me met iedereen verbonden. Maar tijdens het laatste congres (Israel 2009) kon ik mij, ondanks dat ik dacht dat ik me goed had voorbereid, niet met iedereen verbinden. Ik heb genoten van de liedjes en van het zien van de verbinding tussen de mannen maar ik voelde niet dezelfde energie als voorheen. Ik vraag me steeds af of er iets mis is met mij, of mijn verlangen wel groot genoeg is. Wat zou het kunnen zijn? Mijn eigen gevoel?

Mijn Antwoord: Je was gewoon niet in staat om “buiten jezelf” te treden. Je egoïsme stond je niet toe op te gaan in de massa!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Woman’s Correction
Laitman.com Post: Men, Women, and Love… for One’s Neighbor
Laitman.com Post: How to Prepare for the International Congress 2009

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed