Hoe Kunnen We Het Gebrek Aan Opvoeding Bij Onszelf Rechtzetten?

flyEen vraag die ik gekregen heb: Ik heb uw discussie met Anatoly Ulyanov over het opvoeden van kinderen gekeken. De opvoeding die ik gekregen heb, mist alles waarvan u zegt dat gedaan moet worden, vanuit het oogpunt van Kabbalah. Ik heb dus het benodigde onderwijs niet ontvangen. En het toeval wil dat ik ook geen conventionele seksuele oriëntatie heb, waar ik me zorgen om maak. Hoe kan ik het gebrek aan opvoeding bij mezelf rechtzetten?

Mijn Antwoord: Alleen het Hoogste Licht, dat op een persoon tijdens de studie van Kabbalah neerdaalt, kan hem corrigeren in de mate waarin hij er naar verlangt om zichzelf te begrijpen en de verborgen wereld die hem omringt te onthullen. Hij zal dan de hele wereld voelen door middel van zijn nieuwe eigenschappen en dit zal hem corrigeren. Op deze invloed na, is er geen ander middel in onze wereld die ons kan corrigeren. Zie punt 155 van de “Inleiding tot Talmud Eser Sefirot“.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: What Does It Take to Become Corrected?
Laitman.com Post: We’re All Zombies Before Entering the Upper World
The Path of Kabbalah: “The Awakening of the Point in the Heart”
The Kabbalah Experience: “Soul, Body and Reincarnation”
Kabbalah on Education

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed