Hoe Een Succesvolle Relatie Te Verzekeren

laitman_2008-11_wife-olga_100Twee vragen die ik gekregen heb over liefde en relaties:

Vraag (van een vrouw): Waarom is het zo dat voordat we onze ware partner vinden, we door zoveel pijn en teleurstelling moeten gaan?

Mijn Antwoord: Dit komt doordat je verkeerde criteria gebruikt om een partner te zoeken. Je echtgenoot moet iemand zijn die je begrijpt, iemand die gelijk is aan je, met een vergelijkbare opvoeding en jeugd. Je moet hem aan zijn moeder laten denken. Al het andere zal op zijn plek vallen, door het proces van samenwonen. Meestal zal het gebeuren als jullie elkaar vergeven en met elkaar compromissen sluiten.

Vraag: Er is een stel dat net hun relatie begint. Beide zijn Kabbalah studenten. Nu hebben ze de kans om een juiste verbinding tussen ze te creëren. Hoe moet dit geschieden? Hoe kunnen ze hun relatie op het doel richten?

Mijn Antwoord: Stem je samen af op de studie, bespreek de studie en lees samen artikelen. Dit is wat Rabash aan stellen adviseerde.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Ware Liefde Is De Vervulling Van Het Verlangen Van De Ander
Laitman.com Post: How to Compromise With Your Partner
Laitman.com Post: Man, Woman and Divinity Between Them
Article: “A Woman’s Nature”
Lectures at the Educational Center “Nekuda Shebalev“: Unconditional Love, Lesson of December 23, 2004

One Comment

  1. […] Hoe Een Succesvolle Relatie Te Verzekeren | Kabbalah & het Doel … Tags: economie, eenheid, evolutie, geschiedenis, internet, kabbalah, lessen, lijden, maatschappij, relaties, religie, wetenschap […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed