Het Programma Om Uit De Crisis Te Komen

economists-dont-care-about-the-cause-of-the-financial-crisisEen vraag die ik ontvangen heb: Welk programma zou u willen voorleggen aan de G20 leiders om uit deze crisis te komen?

Mijn antwoord: Hier zijn de twee basis concepten van ons programma:

1. We moeten de mensen duidelijk in kennis stellen van het feit dat we in een tijdperk leven waarin we niet kunnen overleven zonder zich te verenigen met iedere inwoner van deze wereld.

2. Uitleggen wat de grondbeginselen zijn van Kabbalah op basisniveau: Wat is eenwording? Hoe kunnen we ons verenigen door middel van wederzijds geven? Wat is van essentieel belang voor ons? Hoe komen we tot een eerlijke verdeling van essentiële dingen enz.

Langzamerhand stap voor stap zullen de mensen leren te bouwen aan een nieuwe verbinding terwijl ondertussen de productie en industrie gehandhaafd blijft. We zouden moeten beginnen om deze acties in tenminste een deel van de wereld ten uitvoer te brengen en die mee wil doen doet mee en wie niet wil doet het niet.

Zodra de mensheid begint zich te veranderen in deze richting en zich in overeenstemming met de natuurwetten gedraagt, zal men een milde houding van de natuur ervaren. En door deze harmonieuze wisselwerking van de mens en de natuur, in overeenstemming tot de natuurwetten, zal iedere poging tot positieve resultaten leiden. Door het volgen van deze kennis en het nieuwe gevoel zal de wereld zich geleidelijk aan verbeteren.

Van de lessen over Baal HaSulam artikel “Een Beginsel” op 08-03-2009

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Where Will All the Money Go After the Crisis?
icon for podpress  Watch the Lesson, “One Precept” [53:26m]:| Download
icon for podpress  Listen to the Lesson, “One Precept” [53:26m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed