Er Heerst Een Sociale Crisis, Niet Enkel Een Economische

laitman_2009-03_7952In het nieuws (van CNN):Een record van 31.8 miljoen voedselbonnen” Een record: volgens cijfers van de overheid ontvingen bij de laatste telling 31.8 miljoen Amerikanen voedselbonnen, dit is een stijging van 700.000 mensen in een maand van recessie in de VS.

In het Nieuws (van Zogby Interactive): “Zogby Poll: Door de zwakke economie moet 70% bezuinigen op amusement.” Onderzoek toont aan dat 39% van de ondervraagden op vakantieplannen hebben beknibbeld, dat 40% grote aankopen hebben uitgesteld, en dat 40% hun uitgaven aan kruidenierswaren verminderd hebben, terwijl 70% zegt dat zij hebben bezuinigd op amusement, recreatie en eten buiten de deur. Het is niet alleen aan de orde in de armere huishoudens maar ook in 70% van de gezinnen met een gemiddeld inkomen van $100.000.

Mijn Commentaar: Hetzelfde gebeurt in de gehele wereld. Natuurlijk verergert dit de crisis, toch is dit precies wat mensen ertoe zal aanzetten de crisis te erkennen, en hen zal doen inzien dat dit een sociale crisis is en niet enkel een economische.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Way Out of the Recession Is to Change Our Attitude
Laitman.com Post: Top Financial Analysts Now Realize: The Global Crisis Demands a Global Solution

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed