Dingen Zullen Slechter Worden Totdat Mensen Beseffen Waarom

why-do-we-see-such-a-diverse-world2Vragen die ik ontvangen heb over de gevolgen van de crisis:

Vraag: Als u spreekt over wat er in de toekomst gaat gebeuren, bezit u dan de daadwerkelijke kennis over de toekomst of bedoelt u dat er geen specifieke gebeurtenissen plaats zullen vinden en dat “dingen simpelweg zullen verslechteren totdat mensen tot het besef komen waarom het zo is”?

Mijn Antwoord: Je hebt het goed verwoord: “dingen zullen alleen maar verslechteren totdat mensen inzien waarom”.

Vraag: Is het mogelijk om studie van de wetten van de natuur te organiseren voor de medewerkers bij een commercieel bedrijf? Ik heb een kantoor waar 20 mensen werken. Ik kijk uw lessen en ik studeer sinds 2007, en ik zou dit graag willen doen.

Mijn Antwoord: Het is een vereiste. Probeer het zelf te organiseren. We zullen je advies en materialen geven, wanneer je erom vraagt.

Vraag: De crisis heeft mijn dorpsleventje beïnvloed, waardoor ik noodgedwongen naar een grote stad moet verhuizen. Hoe neemt een Kabbalist zulke beslissingen? Hoe weegt hij de volgende factoren af: geld, bedrijf, omgeving, vrienden etc.?

Mijn Antwoord: Volgens de omgeving.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Het Alledaagse Leven Geeft Ons Kansen Om Spiritueel Te Stijgen
Laitman.nl Artikel: De Crisis Zal Iedereen Schoon Wassen
Laitman.com Post: The Crisis Is One Way to Make Us Accept Nature’s Program and the Method of Correction

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed