De Hele Wereld Kan In Eén Ogenblik Veranderen

laitman_2009-03-02_wEen persoon in deze wereld is slechts een eiwitten materie, bekrachtigd door de Hoogste Kracht, die hem elk moment kan veranderen. Het heeft geen zin om er naar te kijken hoe we er van de buitenkant uitzien, aangezien de buitenkant alleen afhankelijk is van de invloed van het Licht op ons. Het Licht dat ons volledig beïnvloedt, verandert dit wezen genoemd de mens vanaf het begin tot het einde. Als we iets vandaag niet zien of begrijpen is dat prima – we zullen het morgen beginnen te zien of te begrijpen. Alles kan in één ogenblik veranderen.

Een persoon is het gevolg van de handelingen van de Schepper. Hij bezit geen eigen handelingen of begrip. Zodra een verandering in hem plaats vindt, verandert hij onmiddellijk aan de buitenkant, net als een handpop die de bewegingen van de poppenspelers hand kopieert. Om deze reden moeten we het niet proberen te voorspellen hoeveel tijd de mensheid nodig zal hebben om zijn hele houding ten aanzien van de wereld te veranderen. Dit kan heel snel gaan, in plaats van het pad van natuurlijke evolutie en ontwikkeling, die miljoenen jaren in beslag kan nemen.

Uit de les over Rabash’s artikel “De Activiteit van de Grootsten van de Natie” op 17.03.2009icon for podpress  Watch the Lesson, “The Activity of the Greatest of the Nation” [59:16m]: | Download
icon for podpress  Listen to the Lesson, “The Activity of the Greatest of the Nation” [59:16m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed