De Crisis Zal Zelfs Die Mensen Bereiken Die Tevreden Zijn Met Hun Flesje Bier

it-all-comes-back-to-youEen vraag die ik ontvangen heb: Ik voel de crisis helemaal niet. Misschien heb ik gewoon geluk?

Mijn Antwoord: Misschien is de crisis nog steeds niet voelbaar in sommige delen van de V.S., maar het zal ook die plekken bereiken! Bovendien waren er altijd al mensen in verschillende delen van de wereld, die zich nooit voelden alsof ze in deze wereld leefden.

Ik heb ooit een dorpje in Ierland bezocht. Dit dorpje had een aantal wegen, die naar verschillende plekken leidden. Ik vroeg iemand hoe ik naar de stad kon komen, en hij zei: “Ik geloof dat het deze kant op is”. Ik zei dat ik verrast was, omdat hij zo onzeker klonk, dus hij legde uit dat hij er nooit is geweest. Het was verbazingwekkend om een normale man van ongeveer vijftig jaar te zien, die in de wereld van vandaag leeft, die dan nooit zijn dorp uit is geweest.

Er is een aantal mensen, dat niets over de wereld af weet. Ze hebben hun flesje bier en ze hebben niets meer nodig. Maar de crisis zal zelfs aan hen niet onopgemerkt voorbij gaan, omdat ze geen flesje bier meer zullen hebben. Om deze reden zullen zelfs zij gedwongen zijn om zich met anderen te verenigen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Crisis Zal Iedereen Schoon Wassen
Laitman.nl Artikel: De Crisis Zal Iedereen Inhalen
Laitman.nl Artikel: Twee Scenario’s Van Het Leven Na De Crisis

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed