De Crisis Zal Doorgaan Totdat We Uitschreeuwen “Genoeg Egoïsme!”

when-it-comes-to-the-global-crisis-we-cannot-afford-to-procrastinate2Een vraag die ik gekregen heb: Waarom leidt de Schepper de wereld naar een onherroepelijke toestand waarmee het niet om kan gaan?

Mijn Antwoord: De herkenning van het kwaad komt precies uit deze toestand voort. Men zal niet in staat zijn om zijn huidige staat te verlaten en zal het als normaal beschouwen totdat hij de “slagen” begint te ontvangen, waarmee hij niet meer om kan gaan binnen in zijn egoïsme. Hij zal dit dan beseffen en uitschreeuwen “Genoeg!!!”

Je ziet hoe mensen hun geld blijven gooien in de verbrandingsovens van banken en fondsen, alsof ze helemaal niet na kunnen denken. Het geld blijft verdwijnen, maar de zwendel gaat door en door..

Dus niets zal helpen behalve de correctie van de maatschappij zelf. Maar hoe moet het precies gecorrigeerd worden? We moeten de wereldwijde verbinding tussen ons corrigeren, en deze verbinding moet de hele mensheid omvatten. Totdat we dit doen, zal geen enkel ander middel effectief zijn.

Er kunnen soms momenten van verlichting zijn, of kleine fluctuaties als dingen beter of slechter worden. Op een gegeven moment kant het zelfs lijken alsof de crisis voorbij is. Deze veranderende processen zijn nodig zodat mensen bewuster worden, aangezien de mens een traag wezen is. Om deze reden zouden we zelfs een periode van rust kunnen ervaren, voor een jaar of twee, als alles weer over zal waaien, alsof de crisis voorbij is.

Echter zal de trend hetzelfde blijven, omdat we reeds een globale toestand in zijn gegaan, waar de hele wereld globaal onderling verbonden is. Om deze reden zullen de tegenslagen blijven komen, wegens onze incorrecte relaties met elkaar.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Crisis Is Eén Manier Om Ons Het Programma Van De Natuur En De Methode Van Correctie Te Doen Aanvaarden
Laitman.nl Artikel: Moeten We Bang Zijn Voor Wat De Financiële Crisis Teweeg Kan Brengen?
Laitman.nl Artikel: Aan Anderen Denken Is De Sleutel Tot Het Beëindigen Van De Crisis

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed