Correctie Gebeurt Alleen Door Het Licht Dat Men Gedurende Kabbalah Studie Ontvangt

how-can-singularity-be-transformed-without-changingVragen die ik ontvangen heb over het bestuderen van Kabbalah:

Vraag: De meeste mensen begrijpen niet waar Kabbalah het over heeft. Dus misschien moeten we Kabbalah in een eenvoudigere vorm naar ze toe brengen? Wat is de beste manier om hier mee om te gaan? Mijn eigen ervaring laat zien dat alleen een systematische studie je het juiste begrip van het materiaal kan geven.

Mijn Antwoord: Je hebt gelijk. Uiteindelijk, na al je inspanningen, kan alleen het Licht ons corrigeren en geeft ons het begrip en de waarneming van een nieuwe wereld. Om dit te laten gebeuren, moet je volhoudend zijn, en vooruitgaan op het pad en in de juiste richting gaan. Dit is iets wat van de groep komt ofwel de omgeving. Dus de bodemlijn is: je hebt een leraar nodig, de boeken en een groep – een geduld!

Vraag: Weet u, u had gelijk – een Kabbalah studeert ervaart gevoelens waar hij nooit van heeft kunnen dromen. Als hij zijn egoïsme tegenkomt, geeft het geluk gevoeld door zijn vrienden (broers) hem een gevoel van immens geluk en dan denk je “Wie kan het zich voorstellen dat de wereld niet vervuld wordt door de Schepper?” Ik ben zeer dankbaar. Dank u wel!

Mijn Antwoord: Ik ben blij dat je de Natuur aan het verwerven bent.

Vraag: Is het mogelijk om het verstand en het hart in balans met elkaar te brengen.

Mijn Antwoord: De studie, die het Hoogste Omringende Licht (Ohr Makif) aanroept, in de noodzakelijke mate, doet iemands verstand en verlangen groeien. Maar we hebben het over het verstand en het verlangen dat aan de Hoogste Wereld behoren, daar waar je de Schepper kan waarnemen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: This Path Can Only Be Surmounted by Those Who Walk It
Laitman.com Post: Correction Comes Only from Studying In Order to Evoke the Light
The Path of Kabbalah: “Persistence”
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: “Becoming a Kabbalah Student”
Wondrous Wisdom: “Perceiving the Spiritual”
icon for podpress  The Cogwheel Adventures [05:17m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed