Zij Het In Afrika Of Op Je Gezamenlijke Bankrekening, Egoïsme Is Overal Egoïsme

dont-fight-egoism-aloneIn het Nieuws (van globalissues.org):Ontwikkeling: Nieuw Afrika Verslag Herhaalt De Basis Doelen” – Afrika’s moeizame weg naar ontwikkeling toe kan verlicht worden als de overheden de elementaire maatregelen zouden nemen om de infrastructuur te nemen, regionaal handel beleid te coördineren, en de regionale uitwisseling van goederen en diensten te versnellen.

Mijn Commentaar: De reden is, weder om, het egoïsme van de mensen, dat in Afrika hetzelfde is.

In het Nieuws (van Haaretz):Je gezamenlijke rekening je niet laten scheiden“. De Israëlische echtscheidingspercentage is 17,5%. Dit gold tevens voor de hele wereld. “Ook al zeggen de meeste stellen uit liefde te trouwen, gaat 72% huwelijken kapot aan een gebrek aan communicatie, meestal ten aanzien van het geld”. – zegt Yosy Esh, voorzitter van de Israëlische Unie van Gezin- en Economie Adviseurs en Coaches.

Mijn Commentaar: “Liefde en honger regeren de wereld”, maar honger is sterker!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Real Care Is Helping Others to Develop, Instead of Giving Them Charity
Laitman.com Post: Money Can’t Buy Happiness
Laitman.com Post: Israel Sets New Records
Laitman.com Post: The Global Crisis Strengthens the Connections Between People

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed