Zal Europa De Crisis Overleven?

europe5In het Nieuws (van The New York Times):Groeiende Economische Crisis Bedreigt Het Idee Van Eén Europa“. De Europese Unie worstelt met de spanningen, die de crisis tussen de 27 landen met ongelijke niveaus van ontwikkeling, geproduceerd heeft. Het traditionele concept van “solidariteit” wordt ondermijnd. Een dringend verzoek van Hongarije om een grote redding, door nieuwe Oosterse leden, werd ronduit verworpen door Europa’s grootste economie, Duitsland, en kreeg weinig steun van de andere landen.

Mijn Commentaar: Dit zal de crisis alleen versnellen en de mensen helpen om er sneller over heen te komen, omdat het egoïsme van de Oude Europa naar Nieuwe Europa toe, veel sneller onthuld zal worden.

In het Nieuws (van BBC News): “Britse rente koers is verlaagd naar 0,5%“. De Bank of England zei dat de hoeveelheid geld in het systeem vergroot zal worden naar £150 miljard. De bank zal investeren in bijvoorbeeld overheidseffecten (gilten) en bedrijfsobligaties. Ian McCafferty, CBI hoofdeconoom zei dat de voortdurende renteverlaging, steeds minder effectief werd als een middel om de economie te stimuleren.

Mijn Commentaar: Nu is er meer “papier” maar minder brood. Ik heb onlangs een gerespecteerd persoon horen zeggen dat de “Armageddon nabij” is. Deze bittere grap weerspiegelt de wanhoop van mensen, als ze naar de toekomst kijken, en dit komt doordat ze de informatie missen over de enige oplossing van de crisis, die eigenlijk heel erg simpel is!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Het Wordt Tijd Dat De Europese Unie Wakker Wordt En Zich Verenigt

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed