We Hebben Nieuwe, Positieve Internetbronnen Nodig

interIn het nieuws (vertaald van ami-tass.ru): Runet (het Russische internet) opent met trots een wedstrijd die “gevecht tegen vuil” wordt genoemd, en waarvan de prijs gaat naar de meest positieve internetbron voor de jeugd.

Mijn Commentaar: Een mens is het product van zijn maatschappij. Hij wordt constant beïnvloed door de maatschappij en daarom hoeven we ons alleen te richten op de sociale invloed. Die moeten we veranderen, in plaats van individuele mensen.

De massamedia moeten vrij zijn en divers in de manier waarop ze informatie presenteren, maar de informatie die zij brengen moet nuttig zijn. Die moet gaan over de globale wereld en moet vriendelijk zijn, in overeenstemming met het systeem van de Natuur. Wij moeten alles ontwikkelen wat altruïsme bevordert, en alles uitsluiten wat egoïsme bevordert.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Crisis and Resolution
Laitman.com Post: A Spiritual Revolution Is Inevitable
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: “Understanding Nature”
Article: The Needed Shift to Altruistic Social Values

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed