Wat Zal Er Gebeuren Als Mensen Het Concept Van Eenheid Snappen

the-cycle-of-ascents-and-descents1Als Kabbalah’s idee in het leven geroepen wordt, zal dit proces zich vanzelf ontvouwen; mensen zullen simpelweg alles beginnen te begrijpen en zich in overeenstemming hiermee gedragen. Alles zal vooruit vorderen, alsof de mensheid in een “spirituele vortex” gezogen wordt. Het idee van het herstellen en corrigeren van het enkele menselijke lichaam, Adam, zal langzaam werkelijkheid worden.

Vooraanstaande mensen in de wereld zullen hierover beginnen te spreken en dit idee verder uitbreiden. Ze zullen verschillende comités en fora opzetten en alle mediakanalen zullen erover spreken. Iedereen zal inzien dat de wereld globaal onderling verbonden is. Het idee zal eigenlijk naar ze toekomen en ze zullen weten hoe ze het moeten gebruiken.

Het kan heel snel gaan: in één dag, kunnen mensen over de hele wereld ontwaken. Grote organisaties zoals de VN, VNESCO en de Wereld Bank zullen dit idee accepteren, en het proces van het reorganiseren van hun relaties beginnen. De financierders, politici, en de G20 leiders, zullen dit duidelijk beginnen te zien en zullen samenkomen om het te bespreken.

De methoden waar we altijd in Kabbalah over spreken, zal in ze naar boven komen. Dit zal simpelweg gebeuren omdat wij er aan hebben gewerkt. En de wereld zal dit idee toepassen – de mensen zullen de Schepper beginnen na te streven op een juiste manier. Ze zullen reeds weten hoe verder te gaan, en zullen erkennen dat het pad gelegen is in de eenheid tussen de mensen. De mensen zullen weten wat ze moeten doen, omdat ze zullen weten hoe ze zich met elkaar moeten verenigen.

Zodra de wereld dit begint te begrijpen en dit concept wenst, zal alles in de wereld in één moment veranderen. Het is niet nodig om praktische maatregelen te nemen, omdat we te maken hebben met de menselijke verlangens en intenties, die onmiddellijk uitgedrukt en verwezenlijkt worden. Als de inter-persoonlijke relaties deze methode beginnen te volgen, zal plotseling alles beginnen te werken. De Natuur zal vriendelijk zijn tegen de mensen, en iedereen zal overgaan naar een goed, correct en vredig pad van ontwikkeling.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: A Global World Is a World of Love
Laitman.com Post: The Solution to the Global Crisis Cannot Be Found Without Kabbalah
Laitman.com Post: The Reality We Feel Is Like a Dream
Kabbalah for Beginners: Part II: Chapter 4 – “Mending Adam to Achieve Perfection”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed