Wat Is Succes?

hopeEen vraag die ik ontvangen heb: Wat is succes? We hebben niet meer de financiële onderbouwing om de volgende generatie meer geld te laten verdienen dan hun ouders. De toekomstige generatie kan niet meer de natuurlijke hulpbronnen gebruiken op dezelfde manier als wij. Het is tijd om de inventaris op te maken en nieuwe uitersten te bepalen. Is succes het bezitten van rijkdom, of is het een gevoel van rijk zijn?

Rijkdom is het hebben van een goede relatie. Rijkdom is in harmonie leven met het leven. Rijkdom is je goed voelen over je leven en met een opgeheven hoofd lopen. Hoe kunnen we onze kinderen en onze kinderen onderwijzen om te weten dat we een echt globale samenleving zijn en we moeten delen en voor elkaar zorgen, en dat dit het ultieme succesvolle leven is?

Universeel Succes is ons succes om te leven in overeenstemming met de Wetten van de Natuur. Voor mensheid is dit de wet van behoefte en geven in overeenstemming met je vermogens, waar het doel de vrijheid is en het middel is het altruïsme.

Mijn Antwoord: Alles wat je gezegd hebt, klopt.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Nature Will Soon Force Us to Happiness
Laitman.com Post: The Goal of Education Should Be Perfection and Equivalence to Nature

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed