Wat Is Er Voor Nodig Om De Nieuwe Economie Juist Te Laten Functioneren

RussiaIn het Nieuws (uit The New York Times):Banenverlies Wijst op een Zekere Hervorming van de Economie” – Toenemende werkloosheid kan een weerspiegeling vormen voor de wringende herstructurering van de Amerikaanse economie. In de sleutel sectoren – productie, financiële dienstverlening en detail handel – stappen veel bedrijven uit hele gebieden zakengebieden. “Ondernemingen besluiten om hun activiteiten te staken of een bepaalde sector te verlaten” – zei Martin N. Baily, de voorzitter van de Raad van Economische Adviseurs onder President Clinton, en nu een vennoot bij het Brookings Instituut.

Het stimulans plan, dat vorige maand aangenomen is, bevat $4,5 miljard voor beroepsopleidingen. Dit begint alleen maar een gebied aan te geven, dat een lange tijd verwaarloosd was, zei Andrew Stettner, de directeur van de National Employment Law Project in New York. “Je moet dit moment gebruiken om een nieuwe opleiding te nemen” zei Dhr. Stettner.

Mijn Commentaar: Dit is waar, maar zelfs een nieuwe economie zal niet werken, tenzij zijn doel globaal en integraal is, in de lijn met het produceren van goederen en diensten ten bate van de hele wereld. De producent moet alleen dat ontvangen wat er voor hem nodig is, en de rest aan een gemeenschappelijk fonds geven. Het heropleiden van mensen voor banen, dient ook in te houden dat ze heropgeleid worden wat betreft het leven in een globale wereld. Anders zullen de mensen de wetten van de Natuur niet begrijpen en om deze reden zullen ze dan niet in staat zijn om te slagen in de nieuwe omstandigheden.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: What Kind of Specialists Do We Need to Overcome the Financial Crisis?
Laitman.com Post: The Purpose of the Crisis Is to Bring Us to Perfection
Laitman.com Post: Baal HaSulam Describes the Law of Singularity

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed