Waarom Het Bestuderen Van Kabbalistische Boeken Anders Is Dan Rode Bandjes Gebruiken En Opzeggen Van Gebeden

adviceEen vraag die ik gekregen heb: U heeft het aangeraden om de shows op de Kabbalah zender te bekijken, aangezien het bekijken ervan het Hoogste Licht aantrekt. U citeerde het volgende: “Terwijl men de perfectie nog niet heeft verworven, wordt het Licht dat zijn ziel bestemd is te vervullen beschouwd als het Omringende Licht. Om deze reden als men Kabbalah bestudeert, schijnt het Licht onmiddellijk op hem neer in een bepaalde mate, waarbij Het hem dichterbij de perfectie brengt.” Op welke manier is dit anders dan rond lopen met een roodbandje of het opzeggen van gebeden en zegeningen?

Mijn Antwoord: De Hoogste Wereld is een wereld van wetten en geen mystiek. De handelende kracht in die wereld is je verlangen, onder de voorwaarde dat het gericht is op je volgende staat. Terwijl je Kabbalistische boeken bestudeert, leer je over jouw gecorrigeerde staten. Als je deze staten nastreeft, dan doet jouw verlangen je vorderen door het veld van Licht, waardoor je dichterbij die Hogere Staat geraakt. Het werkt net als een stuk metaal of een elektrische stroom in een magnetisch veld, dat aangetrokken wordt tot de bron.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Studying Together Brings the Greatest Benefit
Laitman.com Post: Secret Brotherhoods and Red Strings Are Just a Distraction
Laitman.com Post: The Power of Kabbalistic Texts

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed