Vrouwen Moeten De Kansen Inzien En Ermee Stoppen De Mannen De Schuld Te Geven Voor Alles

plan1Twee vragen die ik ontvangen heb over de studiemogelijkheden voor vrouwen:

Vraag: Ik heb het meerdere malen gehoord dat vrouwen, kinderen en slaven als één ziel beschouwd worden. Ik begrijp deze houding niet, vooral in het licht van het enorme werk dat vrouwen doen wat betreft studie en disseminatie.

Mijn Antwoord: Je hoort het negatief: alles dat beschreven is in Kabbalah spreekt over de correctie van de ziel. Elke persoon is een egoïst, ongeacht zijn geslacht, en alle mensen moeten zichzelf corrigeren. Dit is wat je moet denken, in plaats van te denken dat je beroofd bent van de kans om gecorrigeerd te worden en de Schepper te verwerven.

Ik adviseer je om er mee op te houden “de mannen voor alles de schuld te geven” en in plaats hiervan de kans te zien die je gegeven bent. Helaas, in plaats van de correctie, concentreren veel vrouwen zich op het zoeken van iemand om de schuld aan te geven voor het feit dat ze vrouwen zijn.

Vraag: Twee jaar geleden, vroeg ik voor vrouwen om een kans te krijgen om vragen te stellen en antwoorden te krijgen. U heeft me persoonlijk beloofd om dit probleem op te lossen. Echter ben ik tot op de dag van vandaag niet bewust van een zodanige mogelijkheid. Zoals u weet, zijn vrouwen nooit in staat om vragen te stellen tijdens de ochtendlessen.

Mijn Antwoord: Ik verzeker je dat veel vrouwen vragen stellen via het internet, tijdens de ochtend lessen, waarbij ze een mannennaam opgeven. Bovendien zijn er secties voor vrouwen en kinderen op onze website, waar je alles kan vragen, wat jij wilt.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Een Vrouw Is Een Geheel Volwassen Helft Van De Samenleving En Meer
Laitman.nl Artikel: Kabbalah Wordt Door Mannen Onderwezen Want Zeir Anpin Corrigeert Malchut
Laitman.nl Artikel: Vrouwelijke Spiritualiteit Wordt Eindelijk Onthuld
Kabbalah Today Article: Woman: The Source of (Spiritual) Life
Article: “Coming Together – The Real Meaning”
Article: “The Power of Women”
A Talk About the Spiritual Advancement of Women

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed