Rusland’s Mobilisatie Van De Wapen Industrie Is In Tegenstelling Met De Wereld Eenheid

outlawsIn het Nieuws (van Your Nuclear News): Rusland wil doorgaan met het ontwikkelen en moderniseren van zijn nucleaire triade in 2009, ongeacht de huidige globale economische crisis, zei de vice-premier. Ruslands militaire uitgaven zijn recent gestaag gegroeid, en het land plant volgens de verslagen om het huidige defensie budget van $ 40 miljard met 50% te verhogen over de volgende drie jaar.

Mijn Commentaar: In het verleden, konden zulke acties gebruikt worden om een industrie, land of natie te mobiliseren, en ze helpen door te leven, en zelfs de crisis te overkomen. Echter, is dit vandaag de dag een vreselijk plan en zal het, het land volkomen verwoesten omdat het tegengesteld is aan de richting van de Natuur: om al zijn onderdelen te verenigen in één globaal geheel. Tegenwoordig zullen ontwikkeling en verkoop van wapens alleen de producenten en de verkopers verwoesten!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wapenverkoop Record Is Niets Om Trots Op Te Zijn

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed